No i znowu zrzutka (jest konieczna)
listopad 28, 2024 18:30
Drodzy Użytkownicy,
czas szybko mija, a tym razem jego upływ zaskoczył nawet mnie, bo oto okazało się, że właśnie dzisiaj (28 listopada) wygasa nam ważność usług hostingowych za Poemax i przy braku wpłaty już od jutra serwis przestałby działać.
Oczywiście nie czekałem bezczynnie, tylko zrobiłem na szybko wpłatę z moich własnych środków w wysokości 48,61 zł, która przedłużyła nam działanie usługi o jeden miesiąc.
To jednak oznacza, że, o ile jest wolą Użytkowników, żeby Poemax nadal działał, to musimy znowu zebrać się w sobie i na tę dalszą działalność zrzucić.
Przedłużenie hostingu o rok to jest kwota 583,32 zł i wypadałoby ją przed końcem grudnia wpłacić. Na koncie naszej zrzutki jest obecnie 48,03 zł, czyli praktycznie na jeden dodatkowy miesiąc, a przydałoby się przedłużyć o cały rok, czyli zebrać jeszcze jakieś 540 zł. Do tego dochodzi około 200 zł, które trzeba będzie zapłacić w lutym za domenę (w zeszłym roku zapłaciliśmy 195,57 zł). Razem więc potrzebujemy około 740 zł, żeby mieć spokój na kolejny rok.
Apeluję więc niniejszym o Wasze wpłaty. Każda złotówka się liczy, a jeśli każdy coś tam dorzuci, to jestem pewien, że bez problemu potrzebną kwotę uzbieramy.
Z góry Wam dziękuję!
Adres zrzutki ten sam, co zawsze: https://zrzutka.pl/aj89mj
Paweł
-
listopad 29, 2024 14:05
Poemaxowy Zełeński?
-
listopad 30, 2024 11:06
A takim wypadku ty ruskim co przylazł na nie swoje ziemię?
-
listopad 30, 2024 11:53
Jestem prosty chłop z Mazur, wierzę w Boga i płaską ziemię...