Portal Poemax jest prowadzony we współpracy ze stowarzyszeniem Salon Literacki

grudzień 28, 2024 15:37

Drodzy Użytkownicy,

efekt zrzutki przeszedł moje oczekiwania, za co bardzo Wam wszystkim dziękuję! Szczególne podziękowania należą się tym razem Gudmundurowi, który udzielił wyjątkowo hojnego wsparcia.

Wczoraj z zebranych pieniędzy, za kwotę 680,54 zł, opłaciłem hosting dla naszego portalu aż do końca lutego 2026! Na koncie zrzutki pozostało obecnie 497,49 zł, z których w lutym trzeba będzie opłacić domenę. Spodziewam się kwoty nieprzekraczającej 250 zł, o ile nie zrobią jakiejś nagłej podwyżki (w poprzednich latach zapłaciliśmy 158,67 w 2023 i 195,57 w 2024 roku). Zatem na zrzutce powinno nam jeszcze pozostać około 250 zł, co może się przydać na jakieś nieprzewidziane wydatki. A takowe mogą się przydarzyć, bo obserwuję, że od pewnego czasu jakoś dziwnie wzrósł nam miesięczny transfer i może się za jakiś czas zdarzyć, że nie zmieścimy się w limicie i trzeba będzie trochę transferu dokupić.

Niemniej nasza sytuacja przedstawia się obecnie bardzo dobrze. Dzięki tej większej wpłacie mamy wyrównaną czasowo ważność hostingu i domeny do lutego, więc trochę łatwiej będzie tego pilnować.

Na koniec chciałbym wszystkim złożyć serdeczne życzenia na Nowy Rok: wszelkiej pomyślności i jak najwięcej jakościowej poetyckiej weny ;)

• grudzień 29, 2024 03:07

Bardzo się cieszę, że moja interwencja, obok innych tu przebywających na portalu, przyczyniła się kwotami pieniężnymi wspomóc działalność portalu, za którymi nie uważam mojej obecności jako wyjątkowość;
    po prostu z czystej sympatii dla poezji zrobiłem to

Pozdrawiam wszystkich, życząc Szczęśliwego Nowego Roku

• grudzień 30, 2024 12:25

Podziękowania dla wszystkich, którzy dołożyli się do zrzutki, niech czują się tu jak u siebie :) Tworzymy razem wspólnotę słów i emocji. Gudmundur - wielkie dzięki...
    Podziękowania też dla Pawła, za to że od wielu lat, cicho i w całkowitej skromności ale przede wszystkim sprawnie czuwa nad funkcjonowaniem Poemaxa.

Szczęśliwego Nowego Roku 2025! Oby był dla nas wszystkich pomyślny.

• grudzień 30, 2024 16:14

Dołączam się do podziękowań i życzeń.

• styczeń 09, 2025 19:30

Spośród noworocznych newsów ten nastraja najbardziej pozytywnie! Najlepsze życzenia dla adminów i użytkowników Poemaxa!